Olijfolie

.
Isul is een familiebedrijf dat in 1996 gestart is met olijventeelt in een geografisch gebied dat niet echt gekend staat voor de productie van olijfolie; La Rioja. Intussen zijn ze een gevestigde waarde op de Spaanse en internationale markt en produceren ze top olijfolies die volledig bio gecertificeerd zijn.

Isul Extra Virgen Bio olijfolie wordt gemaakt van arbequine olijven uit Alfaro (La Rioja). Het is een olijvensoort die haar oorsprong vindt in Priorat en een echt terroirproduct is. Het levert zachte en fruitige olijfolies op van zeer hoge kwaliteit. Bij Isul staat alles in harmonie met de natuur, zo wordt er geen enkele vorm van chemische bestrijding toegepast en het productieproces gebeurt volledig natuurlijk en biologisch. Daarom proberen ze alles zelf in handen te houden van olijventeelt tot eindproduct, zodat enkel de beste olijfolies van topkwaliteit op de markt gebracht worden.

Extra Virgen olijfolies moeten mechanisch worden geperst zonder hitte of chemische toevoeging en moeten minder dan 0,8% vrije zuren bevatten. Het is de pure olie uit de eerste, koude pers en is geschikt om te verhitten (bakken of frituren) of om als dressing te gebruiken.

Isul Extra Virgen Bio olijfolie is verkrijgbaar in halve liter flesje en vatjes van 2,5L.

0,25L = € 12,95 incl.

0,50L = € 17,50 incl.

2,50L = € 45,00 incl.